Alemmat reseptilääkehinnat houkuttelevat amerikkalaisia ​​Meksikoon … päiväkirjoihin

Alemmat reseptilääkehinnat houkuttelevat amerikkalaisia ​​Meksikoon … päiväkirjoihin

Itse asiassa Bessell ja työtoverit [] havaitsivat, että myös tiukempien standardien vuoksi useissa maissa ihmiset ovat edelleen vaarassa vaikeuksissa hankkiessaan lääkkeitä maailmanlaajuisista verkkoapteekkeista johtuen siitä, että tasapainoinen merkityksellinen tieto lääkkeistä ei ehkä olla olemassa. Ne, jotka ostavat verkkoapteekkejavirtuaalipotilaina, tyydyttävät aina lääkkeitä jakeltavia lääketieteen ammattilaisia ​​tai jopa lääkäreitä.

Tämä kysely voidaan lähettää lääkärille hyväksyttäväksi, mutta sitä ei varmasti vaadita jatkuvasti. Kuten Besell ja muutkin havaitsivat [], lääkevuorovaikutuksia ei todellisuudessa havaittu suuren määrän verkkoapteekkitiimin kautta – viagraa. Resepti on yleensä yleisesti valmistettu sivusto, joka on täysin erilainen lähtöisin verkonmyymälän sijainnista. [] Monilla ihmisillä ei välttämättä ole mahdollisuutta tunnistaa, mitä he todella hankkivat ostaessaan lääkkeitä verkossa.

Internetin huumekauppoja voidaan helposti pitää myös viimeisenä resurssina henkilöille, jotka ovat tottuneet parantamaan anteeksi vakavia kliinisiä terveysolosuhteita, ja jotka saattavat tosiasiallisesti olla erityisen alttiita virheellisille vakuutusvaatimuksille. [] Jaettujen lääkkeiden sähköiset tiedostot, kuten valtakunnallinen ilmoittautuminen tai jopa yksittäinen raportti, ei ole tosiasiallisesti kattava, elleivät ne koostu myyjän yksityiskohdista, jotka voidaan tarkastaa epärehellisten lääkekauppojen löytämiseksi. [] Vielä yksi tärkein huolenaihe verkkoapteekkien suhteen on ostajan mahdollisuus hankkia laittomia yhdisteitä.

Yhdysvalloissa psykoaktiiviset huumeet arvostavat toiseksi pelkästään marihuanaa väärinkäyttäjinä, jos tupakka ja myös alkoholijuomat todella alennetaan [], kun taas amfetamiini-tyyppiset energisaattorit ovat maailman toiseksi yleisimmin käytettyjä huumeita. [] Internet osallistuu huomattavaan määrään huumeita. toimimaan näiden energisoijien kansainvälisessä väärinkäytössä sallimalla hillitsemättömän jakelun Internet-huumekaupoissa ja tarjoamalla asiaankuuluvaa tietoa laittoman valmistuksen menettelyistä. [] Vaikka Yhdysvaltojen viranomaiset ovat luoneet vaatimuksia ja politiikkoja myös ostajiensa suojelemiseksi laittomilta verkkohuumekaupoista, ovat useita toteutuksen esteitä.

Vielä yksi este on ehdotettavan lääkärin nykyinen todistusasema eri valtioissa kuin siinä, missä määrättyä lääkitystä saava henkilö asuu. [] Lisäksi niissä verkkohuumekaupoissa, joissa lääkäriä ei ole, ihmiset lopettavat myös tulevansa potilaiksi vaihtoehtona tulee kuluttajia, jotka kykenevät saamaan reseptilääkkeitä (ja mahdollisesti säänneltyjä yhdisteitä) peräisin tuntemattomilta palveluntarjoajilta, jotka eivät tarjoa jatkuvaa menettelysuhdetta tai edes vastuuta jaettavista lääkkeistä.

Jos näistä lääkkeistä ilmenee ongelmia, ihmiset palaavat kuitenkin tavanomaisiin terveydenhuoltoyksiköihin hallitsemaan yliannostuksia, riippuvuuksia sekä lääkkeiden kielteisiä vaikutuksia ja vuorovaikutusta [] yhdessä tarjoajien kanssa, jotka suorittavat varmasti riittämättömän asiantuntemuksen yksilön terveydentilasta tai tasainen tila. Hallitus pyrkii suojelemaan Yhdysvaltojen ihmisiä, jotka käyttävät huumekauppoja Internetissä.

Lääkäreiden ja myös vakuuttajien älykäs temppu kehottaa https://online-apteekki.com/geneerinen-propecia-finasteride/ potilaita saamaan lääkkeitä käsiksi, joita kukaan ei keskustele.

Heidän huolensa vahvistavat paljon ihmisiä, jotka eivät välttämättä kykene ymmärtämään, että heidän ostoksensa voivat olla laittomia. FDA ilmoittaa, että verkossa ostetut huumeet voivat olla todella vääriä tai jopa tartunnan saaneita, väärää lääkettä, vanhentuneita lääkkeitä tai vääriä annoksia, lisäksi epäpuhtaiden tai jopa tuntemattomien komponenttien mahdollisia haittavaikutuksia, jotka on löydetty huonolaatuisissa terveystiloissa valmistetuista lääkkeistä.

Näillä kursseilla pyritään lopettamaan lääketieteellisten ammattilaisten ostaminen, määrättyjen väärennösten ja myös huoleton määrättyjen aineiden määrääminen. [] Ainakin kolmekymmentäkolme ehtoa ovat todella luoneet määrättyjen lääkkeiden seurantajärjestelmät, ja monet muut harkitsevat niitä kaikkia [] Näitä kursseja ei ole laajennettu kaikkiin Internet-huumekauppoihin, etenkään muihin kuin Yhdysvaltoihin sijaitseviin huumekauppoihin. Lisäksi FDA edistää, että määrätyt lääkkeet ja toimenpideohjelmat olisi todella luotava pätevien lääketieteellisten palveluntarjoajien neuvoilla, joilla on pääsy lääkkeisiin. henkilön olemassa oleva terveydentila ja tapaushistoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Quick Shop